Ευρυτανία: Όλα τα σενάρια, εκτός από το σενάριο της αυτοκτονίας, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της Ευρυδίκης.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η δικηγόρος της 48χρονης, κ. Βαλεντίνη Μέτου, η οποία ανέφερε πως την Τετάρτη 5/10 διεξήχθη το δικαστήριο για την υπόθεση κακοποίησης της Ευρυδίκης από τον σύζυγό της.

Όπως ανέφερε, η πλευρά του συζύγου της έθεσε ζήτημα νομιμοποίησης, καθώς η 48χρονη απουσίαζε, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό. Δεν παρέστη ο σύζυγός της και αιτήθηκε μέσω του συνηγόρου του αίτημα αναβολής. Ο λόγος του αιτήματός του ήταν πως ο ίδιος δεν μπορεί να είναι στη δίκη καθώς συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης.

Τελικά, η δίκη αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα της 48χρονης είναι μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου.

Δημοσιογράφος της εκπομπής, η οποία βρέθηκε στην Ευρυτανία για 10 μέρες, αποκάλυψε πως ο σύζυγος της αγνοούμενης βρίσκεται από την πρώτη μέρα των ερευνών στη λίμνη και είναι ο πρώτος που πάει και ο τελευταίος που αποχωρεί.

Ακόμη ένα στοιχείο που αποκαλύφθηκε στην εκπομπή είναι πως στο παρελθόν ο σύζυγός της Ευρυδίκης της απέσπασε το κινητό με τη βία και την ανάγκασε να κάνει χρήση του δακτυλικού της αποτυπώματος, προκειμένου να κάνει κάποιες συναλλαγές μέσω win banking.

Κίνηση που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν μπορούσε να έχει πρόσβαση και στα μηνύματά της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις