Σε εξέλιξη βρίσκονται το βράδυ της Παρασκευής οι έρευνες των Αρχών σε Αττική αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, προκειμένου να εντοπίσουν και να βάλουν στο χέρι τον τέταρτο άνδρα εις βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αντρών, που φέρεται να συναντήθηκαν με την 12χρονη μαθήτρια και να τη βίασαν, εντείνονται οι προσπάθειες ώστε να συλληφθεί και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που αναγνώρισε η μικρή. Ο ύποπτος εργάζεται σε πλοία, είναι άγαμος παρουσιάστηκε στην αρχή αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Από χθες το βράδυ οι Αρχές χτενίζουν την περιοχή της Κορίνθου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εκδοθεί και η ταυτότητα του για να τον βρουν.

Μάλιστα, ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικής και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις