21χρονη Έμμα: Μία 40χρονη μητέρα είναι η λήπτρια στην οποία μεταμοσχεύθηκε με επιτυχία η καρδιά της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός που πραγματοποίησε την 9ωρη επέμβαση δήλωσε στο OPEN: «Η επέμβαση ήταν τεχνικά επιτυχημένη, όλες οι μεταμοσχεύσεις έχουν κάποιες κρίσιμες ώρες αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

«Θέλω να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου»

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Έμμας έστειλε το δικό της μήνυμα στη 40χρονη λήπτρια: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό. Θέλω να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα αν το επιθυμούσε και αυτή να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου».

«Ευχαριστώ τους γονείς της Έμμας»

Ο σύζυγος της 52χρονης γυναίκας σημείωσε στο ThessToday.gr ότι «η εγχείρηση της γυναίκας μου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς της κοπέλας για το μόσχευμα που δώρισαν, το νοσοκομείο».

Στο μεταξύ, σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά μεταμοσχεύτηκε το ήπαρ της Έμμας. Μια καλύτερη ζωή περιμένει και την 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στην οποία μεταμοσχεύθηκε το νεφρό της φοιτήτριας.

H κηδεία της άτυχης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (1/12), στις 11.00, στη γενέτειρά της, στα Χανιά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις