Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για το 8χρονο παιδί από τη Χαλκιδική, που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Την Πέμπτη (25.5.2023) το βράδυ, οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αποσωλήνωσαν τον 8χρονο έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το αγόρι, που βίωσε εφιαλτικές στιγμές, θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της ημέρας (26.5.2023) θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια και στη μύτη, καθώς και στο λαιμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν».

Ωστόσο, το παιδί είναι ακόμα σε σοβαρή κατάσταση και βέβαια ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις