Στέλλα Σμαραγδή: Προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Στίβου - Η Ομοσπονδία δεν καλύπτει τα έξοδα της
Η Στέλλα Σμαραγδή βρίσκονταν εντός ορίων για το Παγκόσμιο αλλά η Ομοσπονδία την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα.

Ένα απίστευτο περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στo TIK TOK, η Στέλλα Σμαραγδή, με την Ελληνίδα Παραολυμπιονίκης να αναφέρει πως προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ινδία αλλά δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί καθώς η Ομοσπονδία της δήλωσε πως δεν έχει τη δυνατότητα να της καλύψει τα έξοδα.
Συγκεκριμένα η αθλήτρια του άλματος εις μήκος και των 100μ. ανέφερε το εξής στην δημοσίευσή της: «Ποια ΔΕΝ θα πάει στο Παγκόσμιο στην Ινδία ενώ έπιασε το όριο επειδή η Ομοσπονδία δεν έχει χρήματα; Αλλά μπορεί να πάει αν θέλει ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ».
Κάτω από το post της τη δυσαρέσκειά του εκφράζει με τη σειρά του ο κόσμος, ο οποίος την παροτρύνει ακόμα και να δημοσιεύσει το ποσό που χρειάζεται και μέσω πλατφόρμας crowfunding (μέθοδος άντλησης χρημάτων από το κοινό) να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό.
