Κάλεσμα από Λίνεν και διοίκηση στον κόσμο
Εκκληση προς τον κόσμο του Πανιωνίου, να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να συμπαρασταθεί στην ομάδα, ώστε να φτάσει σε νίκη επί της ΑΕΚ και ταυτόχρονα να κερδίσει το «εισιτήριο» για το Κύπελλο UEFA, έκαναν η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες.
Σε ανακοίνωσή της η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, αρχικά αναφέρει:
«Η χρονιά που τελειώνει μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί για την ομάδα μας. Βέβαια, με νίκη επί της ΑΕΚ και σε συνδυασμό άλλου αποτελέσματος, ο Πανιώνιος διεκδικεί την έξοδό του στο Κύπελλο UEFA της επόμενης περιόδου. Χωρίς η έξοδος στο Κύπελλο UEFA να είναι ο αυτοσκοπός της ομάδας στην αρχή της περιόδου, οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν θα δώσουν τα πάντα για την νίκη στον κυριακάτικο αγώνα». Στη συνέχεια προσθέτει: «Ο Εβαλντ Λίνεν και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πανιώνιος καλούν όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου να παρευρεθούν στον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ και να υποστηρίξουν την ομάδα, που φέτος μας έδωσε αμέτρητες συγκινήσεις». Και καταλήγει ως εξής: «Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, στο τέλος του αγώνα όλοι θα γίνουμε μία αγκαλιά. Στην Νέα Σμύρνη άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι κάθε Κυριακή μία ξεχωριστή γιορτή, που όλοι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου απολαμβάνουν».
Κατά την είσοδο των θεατών στις κερκίδες, η ΠΑΕ θα μοιράσει σημαίες. Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σήμερα το πρωί σε κυκλοφορία (η αστυνομική ταυτότητα είναι απαραίτητη). Οι τιμές έχουν ως εξής: Θύρα 2: 10 ευρώ, Θύρα 3: 10 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5-6: 35 ευρώ, Θύρα 7: 20 ευρώ. Οι αθλητές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και οι οικογένειές τους μπορούν να προμηθευτούν οικογενειακό εισιτήριο, το οποίο κοστίζει 5 ευρώ, για τις Θύρες 2 ή 7. Με ένα οικογενειακό εισιτήριο θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά.