Αντέλ: Μια φωτογραφία έκπληξη χάρισε η Αντέλ σε όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της, αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε 32 χρόνων. Η Αντέλ τους άφησε όλους άφωνους αφού εμφανίστηκε στο instagram τρομερά αδυνατισμένη και με άλλο look. Με μίνι μαύρο σ3ξι φόρεμα που αποκαλύπτει τα πόδια της, και με μακριά καστανόξανθα μαλλιά.  Το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα μιλούσαν για τη διατροφή που ακολουθούσε η Αντέλ για να χάσει βάρος.

Με αφορμή τα γενέθλια της η τραγουδίστρια με την ανάρτησή της κάνει αισθητή την αλλαγή. Φανερά αδυνατισμένη αλλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Αντέλ ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν, ενώ αναφέρεται επίσης στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη την ημέρα των γενεθλίων μου. Ελπίζω να είστε ασφαλείς και ψυχικά καλά, αυτές τις τρελές ημέρες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαχητές της πρώτης γραμμής, που μας κρατούν ασφαλείς, ρισκάροντας τις ζωές τους. Είστε πραγματικοί άγγελοι. 2020, εντάξει, αντίο, ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις