Ένα ξέφρενο πάρτι έκανε εχτές το βράδυ ο Τόνι Σφίνος στα πλαίσια του Μένουμε σπίτι μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Στην παρέα του βρέθηκε και ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης,  απογειώνοντας το κέφι με τις μεγάλες επιτυχίες του που έχουν μείνει ανεξίτηλες στις καρδιές όλων μας μέσα στο χρόνο! Η «Θωρακισμένη Mercedes» μπήκε στο studio του MEGA γεμάτη με αναμνήσεις, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν «Τσάι με λεμόνι» σε ντουέτο – έκπληξη, γεμάτο κέφι!

«Τόσο καλοκαίρια» μας έχουν φύγει από τα χέρια, αλλά το φετινό καλοκαίρι, αν και δύσκολο, είναι εδώ, και ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Να θυμίσουμε ότι ο Δάντης είχε εξομολογηθεί το πρόβλημα της υγείας του όταν διεγνώσθη με καρκίνο. Μάλιστα, η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που όπως εξηγεί οι γιατροί του έδιναν έξι μήνες ζωής. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε χημειοθεραπείες και όλα βαίνουν καλώς. Ωστόσο, όπως επισήμανε το πρόβλημα εξαλολουθεί να υφίσταται.

«Όποιος θέλει να μάθει την ηλικία μου, να μπει στη Wikipedia, που τα γράφει όλα καλά. Ο φόβος μου είναι να μην μείνω στο κρεβάτι. Να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε, τι ωραίο. Έτσι σκέφτομαι το τέλος μου… Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδάω. Όταν περνάς τη δύσκολη περιπέτεια, δεν ξέρω, κάτι γίνεται. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά φεύγει, θα φύγει… Αυτό λένε οι γιατροί, ότι φεύγει. Στην αρχή μου έκρυψαν ότι είχα τεράστιο πρόβλημα, μου το είπαν μετά από έξι μήνες. Μου είχαν πει πως έχω έξι μήνες ζωής. Ήταν ένας καρκίνος στο παχύ έντερο… Δεν σκέφτομαι τις μεταστάσεις… Συνεχίζω και τις θεραπείες. Τον Νοέμβριο τελειώνουν οι θεραπείες…», είχε πει μεταξύ άλλων ο Δάκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις