Η τελευταία εκπομπή ήταν η χθεσινή για το Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ευχαρίστησε τους πάντες, τόσο τους συνεργάτες της όσο και τους τηλεθεατές για την αγάπη που όπως είπε η ίδια της δείχνουν τόσα χρόνια που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τους τεχνικούς… Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια του Alpha που βοηθάει αυτή την εκπομπή και στηρίζει και τις οικογένειες. Εμείς συνεχίζουμε για 26η χρονιά, καλά να είμαστε. Μαζί βάλαμε γερές βάσεις στο Τούνελ που παραμένει σταθερό, όρθιο, αντέχει όλα αυτά τα χρόνια και τώρα βαδίζουμε για την 26η τηλεοπτική σεζόν. Όλα αυτά δεν θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε εσάς, τους εθελοντές, τους φίλους, τους τηλεθεατές που μα στηρίζετε και μας βοηθάτε.

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως μια μυστηριώδη ...

Και μας κάνετε να γινόμαστε και καλύτεροι γιατί για μένα δεν υπάρχει “το ξέρω” υπάρχει “το μαθαίνω”. Εσείς μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτές τις υποθέσεις να δίνουμε χαμόγελα στις οικογένειες και το φως στο σκοτάδι. Αυτός είναι ο στόχος, γι’ αυτό παλεύουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, παραμερίζοντας τον όποιο κίνδυνο».

Έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το “Φως στο Τούνελ” και η Αγγελική Νικολούλη , ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής προβλήθηκε το 1995 μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Μετά από τέσσερις σεζόν, η εκπομπή συνέχισε την προβολή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, μετά την αγορά του ΣΚΑΪ και την μετονομασία του σε Alpha. Τη σεζόν 2001-2002 το «Φως στο τούνελ» πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Η προβολή της εκπομπής συνεχίστηκε στο ίδιο κανάλι μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, όταν και διακόπηκε εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων στο κανάλι. Η εκπομπή επέστρεψε τηλεοπτικά τον Οκτώβριο του 2012 μέσω του Alpha απ’ όπου προβάλλεται μέχρι και σήμερα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις