Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη για 16 χρόνια και είναι από τους σημαντικούς συνεργάτες της, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικό δρόμο πριν τρία χρόνια περίπου. Εκείνος δεν έκρυβε την πικρία του στις συνεντεύξεις που έδινε. Οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει ξανά από τότε. Μέχρι που η Ελένη σήκωσε το τηλέφωνο και τον κάλεσε στην τελευταία της εκπομπή…

Φανερά συγκινημένος και φορτισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας περπάτησε στο πλατό και έπεσε με κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη, κάθισε δίπλα της και εκείνη τον αγκάλιασε σφιχτά, τον φίλησε στο μάγουλο:

Γρηγόρης: Δύσκολο πολύ…
Ελένη: Δηλαδή, αν εγώ δεν σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω γιατί φεύγω, δεν θα ερχόσουν από μόνος σου;
Γρηγόρης: Δεν θα ερχόμουν.
Ελένη: Γιατί ρε βλάκα; Μετά από τόσα χρόνια!
Γρηγόρης: Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου.
Ελένη: Πόσο; Να γεράσω πια;
Γρηγόρης: Πολλά χρόνια και μεγαλώνουμε…
Γρηγόρης: Τεράστιο σχολείο με 95% ωραίες στιγμές.
Ελένη: Να σου πω κάτι; Μόνο αυτές μένουν…
Γρηγόρης: Για μένα που είμαι εδώ είναι πολύ λυτρωτικό και στο λέω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου ότι και για μένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο και κλείνει ωραία. Αν δεν έκλεινε ωραία πάντα θα με έτρωγε!

Ο γνωστός δημοσιογράφος νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την επιστροφή του στην «Ελένη» για τελευταία φορά και αποκάλυψε το άγνωστο τηλεφώνημα που έγινε μεταξύ του ίδιου και της παρουσιάστριας.

«Θα βρεθώ στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μετά από τρία χρόνια. Έγινε ένα τηλεφώνημα πολύ φορτισμένο. Με πήρε τηλέφωνο μετά από τρία χρόνια. Νομίζω κλείνει μια εποχή και για εμένα ήταν πολλά τα χρόνια. Θα είμαστε εκεί να δούμε τι θα πούμε… Δεν ξέρω γιατί συγκινούμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις