Αυλαία έριξε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση ολοκλήρωσαν σήμερα τον κύκλο τους. Συγκινημένη, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μίλησε για την πορεία της στον Alpha, το ξεκίνημά της στην τηλεόραση και όλες τις αληθινές στιγμές που χάρισε στην τηλεόραση.

«Το έργο αυτό που λέγεται “Ελένη” το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και όπως το ήθελα μέχρι το τέλος» είπε αρχικά εξηγώντας ότι «δεν είχα είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν σε αυτό το τέλος.» Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τι ήθελα να σας πω. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου, είναι αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε από όλα τα χρόνια που κάναμε παρέα είναι ότι όλα αυτά ήταν αληθινά».

«Σε αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου» συνέχισε ευχαριστώντας όλους «εκείνους που είχαν την υπομονή» να είναι μαζί της.

«Την ιστορία την έγραψαν οι άνθρωποι και την γράφουμε παρέα. Εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν καταπληκτικές. Δεν έχω συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος στον ALPHA, είναι κάτι που με συγκινεί αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη ζωή μου για πρώτη φορά» πρόσθεσε.

Μιλώντας για το μέλλον της η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη «συμβουλή» από τους τηλεθεατές «μου είπατε να σας λέω αλήθεια αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα» είπε ότι «αν κάτι μπορώ να σας πω είναι οτι δεν ξέρω το μετά».

«Και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει αξία. Θα έχω αλλάξει εγώ, αλλάζω αλλάζω όπως αλλάζετε εσείς. Το πώς θα με βρει το μετά δεν έχει αξία» συμπλήρωσε

Στην τελευταία εκπομπή της είχε στο πλευρό της πολλούς συνεργάτες και όλους τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι την στηρίζουν σε αυτή την απόφασή της. Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της. Λίγο πριν ρίξει διαφημίσεις η παρουσιάστρια δήλωσε ότι θέλει να πάει να αγκαλιάσει ένα αγαπημένο της πρόσωπό.

Τότε σηκώθηκε, έστρεψε μία κάμερα στον άντρα της, αγκάλιασε τον σύζυγο της και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί. Στη συνέχεια αγκάλιασε και τον μεγάλο της γιο, Άγγελο, ενώ έκατσε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά και από τις τρεις κόρες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στιγμές…. #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις