Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Snik, με τίτλο Bosses. Σύμφωνα με δηλώσεις του, όμως, φαίνεται πως κάποιοι τον έχουν στοχοποιήσει, σαμποτάροντας τη νέα του δουλειά. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκε ο ίδιος, μέσα από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και είδαμε το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not». Στο επίμαχο βίντεο ο Snik ξεσπά και λέει:

«Το τραγούδι δεν έχει μπει καν στα trend, δεν βγαίνει προτεινόμενο πουθενά. Έχει φάει ban για κάποιο άγνωστο λόγο… Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο σήμερα… Αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο @@@@ είναι μερικοί από κάποιες εταιρείες που οι καλλιτέχνες πάνε άπατοι και θα συνεχίζουν να πηγαίνουν άπατοι και χαίρομαι πάρα πολύ που τους έχω στείλει στον… ΟΑΕΔ όλους αυτούς… Νεκρούς δεν ξανά ανασταίνουμε… προσπαθήστε να κάνετε κάποιο hit, γιατί σας τα έχω πάρει όλα».

Στην κορυφή των φυσικών πωλήσεων το album του «TopBoy»

Ο SNIK κατέκτησε ακόμη μία πρωτιά με τον δίσκο του “TopBoy” στην ελληνική δισκογραφία. Ο SNIK, ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας είδε τη νέα του δισκογραφική δουλειά να αγγίζει συνεχόμενες κορυφές σε όλα τα charts της Ελλάδας. Το “TopBoy” βρέθηκε στο Νο1 του IFPI Album Sales Chart φυσικών πωλήσεων, μετά την κυκλοφορία του σε φυσικό προϊόν στα καταστήματα δίσκων σε όλα την Ελλάδα. Η limited edition του album μάλιστα περιλαμβάνει και δώρο συλλεκτική μάσκα “TopBoy”, για τους fans -και όχι μόνο- του καλλιτέχνη.

Έτσι, μετά τα ψηφιακά charts και το YouTube, ο SNIK πλέον είναι κυρίαρχος και στο επίσημο chart των φυσικών πωλήσεων δίσκων, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η νέα του δισκογραφική δουλειά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Το album περιλαμβάνει 14 τραγούδια, ανάμεσά τους τα ήδη γνωστά “Colpo Grosso”, “Medusa”, “Kilo”, “Drip” αλλά και τα νέα singles που έχουν κάνει… πάταγο.

Το “TopBoy” κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά & ψηφιακά καταστήματα δίσκων από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις