Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο βρίσκονται οι 16 παίκτες του Big Brother. Αφού τους έκαναν ιατρικά τεστ για κορονοϊό, τα οποία βγήκαν αρνητικά, παραμένουν απολύτως απομονωμένοι. Όπως γράφει η Μαρία Ανδρέου στην Espresso, δεν βλέπουν ούτε συγγενείς ούτε φίλους, ενώ ακόμη και το φαγητό πάει έξω από την πόρτα τους σε ειδική συσκευασία, για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να κολλήσουν κορονοϊό.

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21:00, στον ΣΚΑΪ. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα συστήσει τους 16 παίκτες, οι οποίοι θα μπαίνουν ένας ένας στο σπίτι, αλλά εκείνοι δεν θα έρθουν σε επαφή ούτε με τον βασικό παρουσιαστή, ούτε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η μόνη επαφή τους θα είναι μέσα από video wall, ενώ ο παίκτης θα συναντά μόνο μια φορά τον Βαρθακούρη και τον Μικρούτσικο ζωντανά στο στούντιο, όταν ψηφίζεται από το κοινό προς αποχώρηση.

O Πρόδρομος Καθηνιώτης αποκαλύπτει το ρόλο του στο νέο ριάλιτι

Τον Πρόδρομο Καθηνιώτη φιλοξένησαν σε ζωντανή σύνδεση από την όμορφη Σκόπελο, μέσω skype, στο «Καλοκαίρι Not». Ο πρώην παίκτης του πρώτου ελληνικού Big Brother μίλησε gia όλα, για την επιστροφή του Μεγάλου Αδελφού «προδίδοντας» με χαμόγελο και την ενδεχόμενη δική του συμμετοχή!
«Καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…».
«Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω.Υπάρχουν κάποιες επαφές αλλά τίποτα δεν είναι σταθερό και σοβαρό» τόνισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για την ενδεχόμενη συμμετοχή στο νέο Big Brother του ΣΚΑΪ. «Επικοινωνήσαμε για το καινούργιο Big Brother, όχι για να μπω μέσα, αλλά να περάσω από εκεί να τους δω και να με δουν. Ούτε να ‘μαι στην επιτροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλες οι επαφές έγιναν πριν τον κορονοϊό, μετά τον κορονοϊό δεν ξέρω τι γίνεται»!
«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί και να γίνει μπορεί και να μην γίνει! Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πρόταση γιατί μετά δεν θα είναι έκπληξη. Κάτι, όμως, θα γίνει και αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού» κατέληξε, στα λεγόμενα του, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις