Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ στις τηλεοπτικές οθόνες το Big Brother και η επανεμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά από πολλά χρόνια σχολιάστηκε αρκετά. Ο ίδιος με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια είπε πως όταν ο ίδιος έλεγε Big Brother εννοούσε τον αδερφό του, τον Θάνο, ενώ ένα τραγούδι που είχε γράψει για εκείνον ακούστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα.

«Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Στο Big Brother το δικό μου που’ χω μέσα στο μυαλό μου ένα θέλω να του πω , Θανούλη μου πολύ σε αγαπώ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το νέο ριάλιτι και για την εποχή του δικού «Big Brother», αναφέροντας:

«Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτο big Brother έχουμε τον κορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε. Δεν θα πω ότι το Big Brother αρέσκεται να βγαίνει σε εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα.

Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο «Το φάντασμα του Big Brother πλανιέται πάνω από την Ελλάδα». Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις