Το αγαπημένο show από το ευρύ κοινό «Greece ‘s Next Top Model» κάνει τον τρίτο του κύκλο και έρχεται στις 7  Σεπτεμβρίου με ακόμη περισσότερες ανατροπές. Μάλιστα, οι τέσσερις κριτές, θα έχουν στα χέρια τους ένα νέο «όπλο» που ονομάζεται «Wild card» και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στις auditions. Κάθε κριτής έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την κάρτα μία και μοναδική φορά, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον διαγωνιζόμενο να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής ήταν αρχικά αρνητική.

Στην κριτική επιτροπή παραμένει η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, ενώ φέτος υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3 που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καράβα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το #GNTMgr επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ! Υπομονή! Τι είναι 2 μέρες; @starchanneltv #StarChannelTv @yiorgoskaravas_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις