Άλλη μία καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που βαραίνουν το προφίλ της Έλεν Ντε Τζένερις. Πρόκειται για έναν πρώην εργαζόμενο στο σπίτι της, ο οποίος κάνει λόγο για βασανιστήρια και καψόνια.

Τα καψόνια άρχιζαν από το πρωί με την Ντε Τζένερις να αφήνει μια λίστα με πράγματα που δεν της άρεσαν το προηγούμενο 24ωρο ζητώντας σε έντονο τόνο να μην επαναληφθούν. Οι κατσάδες αφορούσαν ακόμα και την παράλειψη μιας καμαριέρας να πετάξει ένα σκουπίδι στην ανακύκλωση.

Άφηνε κρυμμένα αντικείμενα για να τα βρουν

Οικιακοί βοηθοί της καταγγέλλουν ότι τους έκανε καψόνια για να διαπιστώσει αν όντως καθαρίζουν. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια άφηνε σπίρτα πίσω από ντουλάπια ή έκρυβε τα μαξιλάρια, ώστε να βλέπει στη συνέχεια αν θα τα έβρισκαν οι οικιακοί βοηθοί. Το ρεκόρ της ήταν έως και 8 κρυμμένα αντικείμενα με το προσωπικό να κάνει αγώνα ώστε να τα βρει πριν η Ντε Τζένερις επιστρέψει και δει ότι δεν τα είχαν βρει κάτι που θα οδηγούσε στην βέβαιη απόλυση τους.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι που είχαν κατορθώσει να παραμείνουν στην εργασία τους για μεγάλο διάστημα ήταν ελάχιστοι με το αρνητικό ρεκόρ να “κατακτά” οικονόμος που απολύθηκε μετά από μόλις δύο ώρες

«Η Έλεν είναι το χειρότερο πρόσωπο που έχω γνωρίσει»

«Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε. Η Έλεν είναι το χειρότερο πρόσωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»,  λέει χαρακτηριστικά ο πρώην υπάλληλος της στην Daily Mail. Κατά την ίδια πηγή ελάχιστοι ήταν οι εργαζόμενοι που έμεναν για αρκετούς μήνες στο σπίτι με το αρνητικό ρεκόρ να ανήκει σε οικονόμο που απολύθηκε μετά από μόλις δύο ώρες!

Όσο για τους μάστορες που καλούνταν να επιδιορθώσουν βλάβες; Η συμπεριφορά της Ντε Τζένερις ήταν τόσο ποταπή ώστε τελικά οι περισσότεροι να κλείνουν το τηλέφωνο όταν άκουγαν την διεύθυνση στην οποία τους καλούσαν να πάνε.

«Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε. Η Έλεν είναι το χειρότερο πρόσωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» λέει χαρακτηριστικά ο εξοργισμένος πρώην υπάλληλος της κωμικού.

Μέχρι στιγμής η Ντε Τζένερις δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες καθώς για τις προηγούμενες έχει ζητήσει συγγνώμη δηλώνοντας άγνοια για αρκετά από όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες της βραβευμένες με Emmy εκπομπής της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις