Κι όμως! Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Σαν βόμβα είχε πέσει η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα και ο γνωστός Ισπανός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας. Φαίνεται πως το ζευγάρι χρειαζόταν απλά ένα διάλειμμα.

Οι φήμες ήθελαν αιτία του χωρισμού τους να είναι η χιλιομετρική απόσταση αλλά και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο. Σήμερα όμως στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί, είδαμε φωτογραφίες των δυο τους σε κοινή τους έξοδο στη Βούλα. Η Ελένη Φουρέιρα έπινε τον καφέ της με τον πρώην σύντροφό της Αλμπέρτο, σε γνωστό καφέ.

Η Ελένη ντυμένη απλά καθόταν δίπλα του και κουβέντιαζαν, γελούσαν, κοιτούσαν μαζί διάφορα στο κινητό, ενώ στην παρέα τους είχαν και κάποιους φίλους. Όσοι τους είδαν από κοντά κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι και όχι απλά για δύο πρώην που είναι φίλοι.

Μάλιστα, πηγή αναφέρει στο περιοδικό: «Αρκετές φορές αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, ενώ το βράδυ αναχώρησαν μαζί και έφυγαν με το λευκό τζιπ της Ελένης για το σπίτι της στα νότια προάστια»!

Η ημέρα που ο Αλμπέρτο Μποτία γνώρισε την Ελένη Φουρέιρα

Η όμορφη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, έχει παλιότερα πει στον αέρα της εκπομπής της πως ήταν παρούσα την ώρα που ο Αλμπέρτο Μποτία ερωτεύτηκε την Ελένη Φουρέιρα. όπως χαρακτηριστικά συζητήθηκε στο πάνελ ο ποδοσφαιριστής δεν είχε μάτια για κανένα άλλον μέσα στο μαγαζί παρά μόνο για την όμορφη τραγουδίστρια. «Το βράδυ που γνωρίστηκαν ήμουν μπροστά. Τον ξέρω τον Αλμπέρτο… του κάνω νόημα, αλλά αυτός δεν μου έδωσε σημασία, πετούσε λουλούδια στην Ελένη, του πετούσε, την χάζευε και η Ελένη τίποτα. Και γυρνάω σπίτι και βλέπω στο Instagram ότι ο Μποτία την έκανε follow στο instagram και εκείνη τον έκανε μετά και λέω εδώ είμαστε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στο πάνελ της εκπομπής της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις