Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί ένα αστέρι της showbiz, κατέχοντας μια θέση στην ελίτ, αλλά και στην…καρδιά των θαυμαστριών του, καθώς πρόκειται για τον γόη της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο 34χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή ”Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε ανοιχτά για τη προσωπική του ζωή, την επαγγελματική πορεία του, αλλά και τη σχέση με την οικογένειά και τις…θαυμάστριές του.

”Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο σε ηλικία 5 ετών. Πήγαινα και έπαιζα ότι άκουγα. Και οι γονείς μου κατάλαβαν ότι έχω τρέλα με τη μουσική. Και όταν τελείωνα το σχολείο ήθελα να κάνω πρόβες. Τα αδέλφια μου διάβαζαν 8 ώρες πιάνο, εγώ δυο, αλλά το είχα! Ήθελα να μπω στην ιατρική, όταν τελείωσα το σχολείο, αλλά με κέρδισε η μουσική. Μια φίλη μου έκανε την αίτηση για το Fame Story, χωρίς να το ξέρω αλλά πήγα!” δηλώνει ο Κωνσταντίνος για τα πρώτα του βήματα στο χώρο.

Για την οικογένειά του και την σχέση του με τα αδέλφια και τους γονείς του, ανέφερε πως:

”Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Είμαστε τρίδυμα. Είμαστε τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Είχε γίνει χαμός τότε που γεννηθήκαμε και έδωσε και μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα. Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα. Η μαμά μου είναι ¨μπουμπουλίνα”! Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου. Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι είναι οι γονείς μου και μου λένε “ζήσε και λίγο”!”

Επιπλέον, για την προσωπική του ζωή και το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια, υποστήριξε πως ”Δεν θα ήθελα ακόμα να κάνω οικογένεια αλλά κάποια στιγμή σκέφτομαι τον εαυτό μου πατέρα. Να ξεπερνάμε μαζί τα όποια προβλήματα, να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου σχέση και η γυναίκα που θα είναι μαζί μου πρέπει να αγαπάει τη δουλειά μου. Να έχει χιούμορ, να έχει εσωτερική ομορφιά”.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε και για την σχέση του με τις θαυμάστριες του, δηλώνοντας ανοιχτά ”παλιομοδίτης”:

”Έχω φανταστική σχέση με τις θαυμάστριες μου. Προτάσεις δεν είχα από θαυμάστριες γιατί είμαι παλιομοδίτης και κάνω εγώ προτάσεις”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις