Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Fipster στο YouTube, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στον γάμο και το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προσαρμογής.

«Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας» εξηγεί η Σίσσυ Χρηστίδου.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε για τον ρόλο των παιδιών στη διάρκεια ενός χωρισμού ή ενός διαζυγίου, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται:

«Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είσαι με όλες τις ευθύνες πάνω σου, μετά κάποιες μέρες είσαι ελεύθερος φοιτητής. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις γιορτές. Ευτυχώς αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον» αναφέρει.

Σημειώνεται πως, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πήραν διαζύγιο μετά από 9 χρόνια γάμου, ενώ στη διάρκεια της κοινής τους ζωής απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Φίλιππο Ραφαήλ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις