Ο Τάκης Δοξαράς, χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, πρόκειται για έναν από τους πιο ανατρεπτικούς και αινιγματικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς ”Άγριες Μέλισσες”.

Πρόκειται για έναν…βαρύμαγκα της Αθήνας, μπουζουξή, παραδοσιακό στις απόψεις του αλλά τολμηρό στις ατάκες του. Φαίνεται ένας άνδρας με θράσος, ελαφρώς αγενής, επιθετικά ευθύς. Ο Τάκης παράλληλα δυσκολεύεται να παραδεχθεί αλλά και να αντιληφθεί ότι λανθάνει, οδηγώντας τον περίγυρό τους σε ανατρεπτικές καταστάσεις.

Ο χαρακτήρας αφορά έναν μπουζουξή στην Αθήνα, ο οποίος γνωρίζει την τότε άβγαλτη Δρόσω Σταμίρη, η οποία και είχε αναλάβει την λάντζα στην κουζίνα του μαγαζιού που εμφανιζόταν. Γρήγορα αναπτύχθηκε ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους, με τον Τάκη να διεκδικεί την πιθανότητα της μεταξύ τους σχέσης, αφού ”ξύπνησε” μέσα του η ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη, και την μικρή Σταμίρη να ”πέφτει” γρήγορα και απερίσκεπτα στην αγκαλιά του. Ο Τάκης την οδηγεί στην πορνεία, μαζί με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού ”Χαβάη” στην κακόφημη Τρούμπα, ενώ παράλληλα συγκατοικούν και ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή.

Σύντομα μετατρέπεται στο ”δεκανίκι” της μικρής Δρόσως, η οποία πλέον δεν είναι άβγαλτη, αλλά βγάζει το ”μεροκάματό” της ικανοποιώντας τα…αιτήματα του κάθε πελάτη του μαγαζιού. Όταν η Ελένη Σταμίρη, η μεγάλη Σταμίρη, ανακαλύψει τα…καμώματα της αδερφής της, θα την πάρει από εκεί και θα επιστρέψουν μαζί στο χωριό. Ο Τάκης ωστόσο δεν το βάζει κάτω, την ακολουθεί και αποφασίζει να της κάνει τη ζωή άνω-κάτω στο Διαφάνι.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Τάκης Δοξαράς ύστερα από αλλεπάλληλους καβγάδες με την Δρόσω φεύγει από το Διαφάνι και το σπίτι της. Ωστόσο δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει ”αθόρυβα”, και έτσι αποχαιρετά το χωριό αφήνοντας το…κατιτίς του, αποκαλύπτοντας το μυστικό της Δρόσως για την εργασία της στην Αθήνα.

Μια από τις τελευταίες αλλά…επική ατάκα του Τάκη, ήταν αφού ανακάλυψε τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή Σεβαστού:

“Πρώτα τον έναν αδερφό, μετά τον άλλο. Πάρε και τον πατέρα να πάρεις το πρωτάθλημα. Χίλιοι καλοί χωράνε ανάμεσα στα πόδια της Δροσούλας αρκεί να ‘ναι Σεβαστοί”.

Ο Αργύρης Πανταζάρας αποφάσισε να κάνει ένα…κουίζ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και να ζητήσει από τους φαν και τηλεθεατές να αποκαλύψουν την αγαπημένη τους ατάκα του Τάκη. Το αποτέλεσμα είναι ένα…παζλ από ξεκαρδιστικές ατάκες:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις