Διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που καταγγέλλουν δημόσια οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη, Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά, κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Λίγο νωρίτερα, η Τζένη Μπότση προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας δημόσια την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ίδια, αλλά και οι δύο ακόμη ηθοποιοί από τον γνωστό καλλιτέχνη.

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!» έγραψε στην ανάρτηση που έσκασε ”σαν βόμβα” στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε και συγκέντρωσε πολυάριθμα σχόλια συμπαράστασης, τόσο από θαυμαστές όσο και από πρόσωπα του χώρου, που έσπευσαν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους, αλλά και να εκφράσουν την αμέριστη υποστήριξή τους προς τις ηθοποιούς.

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό» έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης, απευθυνόμενος στην Αγγελική Λάμπρη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έσπευσε με την σειρά του να σχολιάσει, και έγραψε: «Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται».

Η Σμαράγδα Καρύδη επίσης προέβη σε σχετικό σχόλιο, εκφράζοντας την αγάπη της και γράφοντας «Σ’ αγαπώ, φίλη μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις