Θα κάνουν το 3-0 οι Κόκκινοι ή θα επιστρέψουν στις επιτυχίες οι Μπλε; Τα πράγματα και στο επεισόδιο της Τρίτης εξελίχθηκαν ακριβώς όπως σας τα είχαμε αποκαλύψει. Κόκκινοι νικητές στη δεύτερη μάχη ασυλίας, υποψήφια από τους παίκτες η Ελευθερία Ελευθερίου και από τον κάτοχο της ατομικής ασυλίας, Νίκο Μπάρτζη, η Ελενα Κρεμλίδου – Μαριπόζα.

Τέτοια νίκη και με χαρακτηριστική άνεση, μάλιστα, δεν την περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι Κόκκινοι, όμως είναι ξεκάθαρη η στροφή προς το… κόκκινο, μετά την σαφέστατη ενδυνάμωση της ομάδας του Κοψιδά από την παραγωγή.

Προσεγμένες και εξαιρετικά μελετημένες κινήσεις ενίσχυσης, ικανές να φέρουν μια αποκατάσταση ισορροπιών στο Survivor. Τι σημαίνει αυτό; Πως σερί επιπέδου 8-0 δεν πρόκειται να δούμε ξανά για καμία από τις δύο ομάδες. Το πραγματικό Survivor ξεκίνησε…

Πάμε, όμως, στα… φρέσκα κουλούρια. Τι θα δούμε απόψε; Ιντριγκες, γκρίνιες και χαμούλη στο μπλε στρατόπεδο, μετά τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού, αλλά δεν είναι αυτό το «ζουμί» της υπόθεσης.

Ποιο είναι το ζητούμενο; Μα, φυσικά, το αποτέλεσμα της αποψινής μονομαχίας για την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας. Και ποιοι θα το κατακτήσουν; Θα κάνουν οι Κόκκινοι το δικό τους μίνι σερί, φτάνοντας στο 3-0. Σύμφωνα με τις διαρροές, όχι. Οι Μπλε, σύμφωνα από τον Αγιο Δομίνικο θα επιστρέψουν δριμύτεροι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις