Λεκτική κακοποίηση υπάρχει και στον χώρο της μαγειρικής, μέσα στις κουζίνες, κατήγγειλε ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, που ανέφερε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του αντιμετώπισε δυσκολίες. Ο κ. Δρίσκας μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ξεκίνησε την καριέρα του στην μαγειρική.

«Υπάρχει και στις κουζίνες λεκτική κακοποίηση κι εγώ δεν πέρασα εύκολα στα νιάτα μου. Ξεκίνησα σε δύο σεφ που το μόνο που μου έλεγαν από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν ότι δεν θα γίνεις ποτέ σεφ κι άνθρωπος. Αυτό άκουγα μονίμως» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρίσκας και συμπλήρωσε:

«Μετά από 15 χρόνια δικής μου καριέρας κι οι δύο μου ζήτησαν δουλειά. Εγώ πάντα πήγαινα από τις 2 το μεσημέρι για να ξεκινήσω ετοιμασία κι ο σεφ καθόταν απέναντί μου με μία βότκα κι εφημερίδα και μου έδινε οδηγίες, εντολές κι ούρλιαζε».

Η πίεση τού προκαλούσε έντονο στρες, αλλά παρότι τα κατάφερνε, στο τέλος εισέπραττε υποτιμητικά σχόλια. «Εγώ πέθαινα στο άγχος μέχρι τις 8 η ώρα πάντα να τα έχω όλα έτοιμα στην ώρα τους και δεν κουνούσε το δαχτυλάκι του να κάνει το οτιδήποτε. Κι αφού τα έκανα όλα αυτά στο τέλος μου καλά αν αυτό είναι ετοιμασία, δεν θα γίνεις ποτέ σεφ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρίσκας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις