Ασταμάτητη φάνταζε η Νατάσα Θεοδωρίδου στη χθεσινή τηλεοπτική της συνέντευξη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όλα: Για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, για την πρόσφατη συνεργασία – έκπληξη με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι της στο ραδιόφωνο αλλά και για την περίφημη δήλωση που είχε κάνει χρόνια πριν πως δε θέλει να τραγουδά σε μαγαζιά που θα της πετάνε λουλούδια. Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε επίσης αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η προσωπική ζωή και τα δύο διαζύγια

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τα δύο διαζύγια αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου στο μέλλον η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε ότι:

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος… Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο».

Η συγκίνησή της όταν άκουσε για πρώτη φορά τραγούδι της στο ραδιόφωνο

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί, δεν ήξερα τι θα συναντήσω. Ήμουν στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το ¨Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτησα στην άκρη” είπε συγκινημένη και συνέχισε, “το απόλαυσα μόνη μου, η ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό γινόταν και κάτι κακό μαζί. Μου έλειπε η Θεσσαλονίκη, γινόντουσαν πολλά. Δεν μπορώ συγκινούμαι, πάμε σε διαφημίσεις. Ρώτα με για γάμους, ρώτα με για διαζύγια για τέτοια πράγματα».

Μίλησε για το live στα social media και το γιατί αγαπάει το τραγούδι

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει live στο instagram μέσα στην καραντίνα είπε: «Βεβαίως ένιωσα στενάχωρα μέσα στην καραντίνα. Αυτή η δύσκολη και σκοτεινή περίοδος μου χάρισε μια μεγάλη ευκαιρία. Τόσα χρόνια πληρώνομαι από τα χρήματα του κόσμου. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπορούσα να κάνω κάτι και να τους δώσω το τραγούδι χωρίς να πληρώσουν…»

«Ο πατέρας μου είναι ο λόγος που τραγουδάω. Είναι ο άνθρωπος που διαβάζει πάρα πολύ, έχει πολλές γνώσεις και μου έλεγε πάντα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο, είναι αμαρτία να μην το κυνηγήσει. Η μητέρα μου είχε την αγωνία και τις αντιρρήσεις μιας μαμάς αλλά μέχρι εκεί…» είπε για την οικογένειά της και συνέχισε εξηγώντας γιατί λέει όχι σε προτάσεις να γίνει κριτής σε κάποιο talent show: «Αυτό που με αφορά είναι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου το “Νατάσα Θεοδωρίδου” να γράφει δίπλα μόνο τραγούδι, τίποτα άλλο».

Δείτε τη συνέντευξή της:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις