Δυναμικά επιστρέφει ο Moby στη δισκογραφία με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαίου, με τίτλο «Reprise». Μια πρώτη γεύση από τη νέα αυτή δουλειά μάς δίνει μέσα από το κομμάτι: «Porcelain». Moby – ‘Porcelain’ (Reprise Version ) [feat. Jim James] (Official Audio).

Στο «Reprise» ο διάσημος μουσικός επαναπροσεγγίζει κάποια από τα σημαντικότερα έργα του. Συνοδευόμενος από την αξιόλογη ορχήστρα της Βουδαπέστης, ο Moby έχει επανεκτελέσει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια που μάς έχει παρουσιάσει κατά την διάρκεια των 30χρονης μουσικής διαδρομής του μεταξύ των οποίων και τα «Go», «Extreme Ways», «Natural Blues» και «Why Does My Heart Feel So Bad?».

Στο άλμπουμ θα συναντήσουμε και συμπράξεις με άλλους καλλιτέχνες όπως οιAlice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey & Víkingur Ólafsson.

Την ίδια μέρα με το άλμπουμ εξάλλου έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ «Moby Doc» που είναι βασισμένο στη ζωή και την καριέρα του Αμερικανού καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις