Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο πρώην Survivor, μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και για τους συμπαίκτες του. Φυσικά, αναφέρθηκε εκτενώς στον Τριαντάφυλλο και ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής έχει κάνει κάποια σοβαρά πράγματα μέσα στο Survivor, αλλά η παραγωγή δεν τους αφήνει να μιλήσουν για αυτά.

«Η τακτική του Τριαντάφυλλου που την κάνει εδώ και μήνες, πως ότι δεν είναι καταγεγραμμένο στις κάμερες είναι σαν να μην συμβαίνει και μετά λέει είπα εγώ αυτή την λέξη; Αυτό έχει συμβεί σε πολλά πράγματα τα οποία ήταν εκτός κάμερας και δεν τα έχει δει ο κόσμος» είπε αρχικά.

«Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Είναι όμως λογικό 9 άνθρωποι να είναι εναντίον ενός; Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά που δεν μας επιτρέπει η παραγωγή να μιλήσουμε για αυτά. Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει να εκτονωθεί η ένταση και την διατηρεί. Έχει πει και έχει κάνει σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω και τα γνωρίζουμε 10 άτομα, τον κοιτάνε στα μάτια και λέει ψέματα. Επιλέγει να μην ζητήσει συγνώμη και αυτό τους εξαγριώνει όλους» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε και στην δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του.

«Αυτό που είπα για το ριάλιτι, γιατί το ριάλιτι σημαίνει πραγματικότητα αν το μεταφράσουμε, εμένα μου ζήτησαν να είμαι ο εαυτός μου όταν μπήκα και αυτό έκανα, δεν μπήκα για να βάλω φιτιλιές και να δημιουργήσω τσακωμούς».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις