Σε αναταραχή βρέθηκε η οικογένεια τουTom Hanks μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του Chet Hanks, γιου του διάσημου ηθοποιού η πρώην σύντροφός του ισχυριζόμενη ότι της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Chet Hanks είναι το τρίτο παιδί του διάσημου ηθοποιού και πρώτο στον γάμο του με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Rita Wilson. Είναι ηθοποιός και μουσικός και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση με την πρώην σύντροφό του Kiana Parker. Μετά τον χωρισμό τους η πρώην κοπέλα του προέβη σε μήνυση προς τον γιο του Τομ Χανκς για σωματική και ψυχολογική βία.

Ο δικηγόρος του δήλωσε στα media:

«Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Kiana Parker είναι σοκαριστικοί. Οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί».

Η Kiana όμως τον περασμένο Οκτώβριο ισχυρίζεται ότι ο Chet Hanks ότι σε καβγά τους ήταν τόσο βίαιος που απείλησε να τη δολοφονήσει και μετά να αυτοκτονήσει, ενώ κατέθεσε εις βάρος του αγωγή αξίας 1 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις