Μια ξεχωριστή αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Γιώργος Σαμπάνης, το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Σαμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αγαπώ το τραγούδι «Σ’ αφήνω στον επόμενο» γιατί, παρόλο που δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου, το έγραψα γιατί μου είπε ο Γιάννης Δόξας πως πρέπει να το γράψω και πρέπει να το κάνουμε. Έκανα αυτό που μετά έμαθα πως έκανε και ο Νταλάρας. Του είπα, «δεν θέλω να τραγουδήσω άλλο τέτοιο τραγούδι. Θα πω ένα και τέλος». Και το δέχθηκε. Όμως, ο Δόξας βγήκε αληθινός. Το «Σ’ αφήνω στον επόμενο» τα πρώτα χρόνια μου έδωσε χρόνο».

«Μου έδωσε χρόνο να μπορέσω να τραγουδήσω, να κάνω lives, να δείξω το πόσο καλός μπορεί να είμαι πάνω στη σκηνή, να φτιάξω ρεπερτόριο και να γνωρίσω ανθρώπους» πρόσθεσε ο συνθέτης και τραγουδιστής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Καλώς ή κακώς μου έδωσε χρόνο. Και πέρασε σαν ένα καλτ τραγούδι το οποίο μου αρέσει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις