Με μια κοινή της φωτογραφία στο Instragram, στο πλευρό του Δημήτρη Τζανακόπουλου, η Έφη Αχτσιόγλου εξέφρασε την αντίδρασή της στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια των παιδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έφη Αχτσιόγλου (@effie.achtsioglou)

«Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια.
Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού. Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλα σαν μηλο της εριδος. Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας. Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εφη Αχτσιόγλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώην υπουργός Εργασίας βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει κοινή φωτογραφία τους στο Instagram. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο σύζυγός της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις