Αρκετά άτυχος στάθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής την ώρα που γευμάτιζε σε μαγαζί στη Γλυφάδα, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο ίδιος μίλησε για την περιπέτειά του στο gossip-tv.gr και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα την ώρα που έτρωγε με φίλους του σε σούσι μπαρ.

«Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλά θα πρέπει για αυτό το διάστημα να παραμείνω σπίτι. Δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου. Όλα καλά και περιμένω να αναρρώσω για να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις