Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor. Τα δεδομένα αλλάζουν και ενδέχεται να επηρεάσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Σήμερα, λοιπόν, έχουμε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό.

Αυτή τη στιγμή, στο Survivor βρίσκονται ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος. Πέντε παίκτες που σύντομα θα μείνουν τέσσερις! Ποιος δεν θα φτάσει στον ημιτελικό; Θα το μάθουμε εντός των ημερών.

Τρίτο παιχνίδι ασυλίας απόψε στο Survivor και σύμφωνα με τα spoiler, έρχεται μεγάλη ανατροπή. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Ασημακόπουλος. Απόψε, λοιπόν, έρχεται μεγάλη ανατροπή στο Survivor, καθώς όπως αναφέρουν τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει και σήμερα την ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα να βγει από τη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση. Παράλληλα, θα στείλει στον τάκο τον Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να δώσει κι αυτός έναν ακόμα υποψήφιο, μετά την “απαλλαγή” του Σάκη.

Ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, θα δείξει απόψε τον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων και αυτός δεν είναι άλλος από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor, θα είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις