Το teaser του τρίτου κύκλου της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι αναμένεται να είναι καταιγιστικές και του λάτρεις του δημοφιλούς σίριαλ περιμένουν να τις δουν με ανυπομονησία. Ο τρίτος κύκλος λοιπόν της δραματικής σειράς συνεχίζεται σε μία εποχή που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Για την ακρίβεια μπορεί να διακρίνει κανείς από το teaser πως ο καιρός της Χούντας θα είναι η εποχή που θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της ιστορίας. Μέσα από το ρετρό ραδιόφωνο ένας εκφωνητής τονίζει πως απαγορεύεται η κυκλοφορία για όλους μέχρι νεοτέρας εντολής. Το ραδιόφωνο που εκπέμπει βρίσκεται μέσα στο άδειο, πλέον, γραφείο του Δούκα Σεβαστού.

Στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, η χούντα θα ανατρέψει πολλά και κυρίως θα αλλάξει πολλούς από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε. Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα βρεθεί στο πλευρό της χούντας και ποιος θα σταθεί απέναντι; Περισσότερα αποκάλυψε ο Χρήστος Πλαϊνης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello.

«Ο ρόλος μου δεν θα συμμαχήσει με τη Χούντα. Ο χαρακτήρας είναι λίγο περίεργος και θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Λόγω της θέσης και του αξιώματός του, ο Τόλλιας θα είναι ο φύλακας άγγελος των συγχωριανών του και θα κρατά τις ισορροπίες, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις στο χωριό για να μην ζήσουν οι κάτοικοι χειρότερες στιγμές», δήλωσε ο ηθοποιός.

Το teaser της τρίτης σεζόν:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις