Η θρυλική ταινία των 90’s «Prêt à Porter», γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Η μόδα επιστρέφει μέσω της Paramount Plus. H γνωστή υπηρεσία streaming ετοιμάζει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στην πολυσυζητημένη ταινία του 1994, Prêt à Porter. Η σατιρική ταινία του Robert Altman άφησε εποχή, με ποικίλα σχόλια.

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την σειρά, το θέμα θα ακολουθεί μια νέα γενιά μοντέλων, σχεδιαστών και ανθρώπων των ΜΜΕ. Η ταινία παρουσίαζε από όλες τις πλευρές τον λαμπερό κόσμο της μόδας κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι (παρόμοια στοιχεία – σκηνές, έχει και η ταινία Ο Διάβολος φοράει Prada του 2006).

Το story θα έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις. Το cast των ηθοποιών θα είναι διαφορετικό και πολυπολιτισμικό. Το 1994 στην ταινία είχαν εμφανιστεί γνωστά και μεγάλα ονόματα τόσο της Βιομηχανίας του Κινηματογράφου όσο και της Μόδας.

Προσωπικότητες όπως οι Sophia Loren, Lauren Bacall, Kim Basinger, Julia Roberts, Μarcello Mastroianni, Anouk Aimée, Francoise Klouze (Έτερος Εγώ πρόσφατα), Tim Robbins (The Shawshank Redemption εκείνη την περίοδο), Cher, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Naomi Campbell και Claudia Schiffer.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις