Μελέτης Ηλίας: Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν στην εκπομπή της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον ηθοποιό για την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό.

Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός: «Eίναι Τσικνοπέμπτη, έχουμε φάει όλοι μαζί στο σπίτι, τον Μάρτιο που ακόμα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όταν λέω ότι έχουμε φάει μαζί, εννοώ ότι μένουμε πάνω – κάτω, οπότε κατεβήκαμε κάτω να φάμε. Την Παρασκευή κάνω μοριακό στο γύρισμα και βγαίνω θετικός χωρίς συμπτώματα, είχα ένα μπουκωματάκι. Έρχεται ο γιατρός και κάνει μοριακό σε όλη την οικογένεια και βγαίνει και η γυναίκα μου θετική και τα παιδιά και οι γονείς μου. Ωραιότατα;»

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς οι γονείς μου είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και το πέρασαν ασυμπτωματικά. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα που είχαν μία διάρκεια. Δέκατα, πονοκέφαλο και πόνο στη μέση σαν να είχαμε πάθει λουμπάγκο. Τα παιδιά ήταν ευτυχώς ασυμπτωματικά».

Ο Ηλίας Μελέτης, όπως ανέφερε, παρ’ όλο που ο ίδιος έχει εμβολιαστεί μετά την περιπέτειά του, δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα εμβολιάσει τα παιδιά του. Συγκεκριμένα τόνισε πως «Πρέπει να γίνει μία κουβέντα σοβαρή μέσα στην οικογένεια για το τι θα κάνουμε. Οι μισοί λέμε ναι, οι άλλοι μισοί λέμε όχι. Μας έχει βάλει σε σκέψεις, υπάρχει ένα κράτημα που έχει και όλος ο κόσμος, λες, ρε παιδί μου, ότι για το παιδί μου θέλω να το εξαντλήσω, να δω τι γίνεται, να περάσει λίγος χρόνος».

Στη συνέχεια ο Μελέτης έπαιξε ένα παιχνίδι με τον παρουσιαστή, για να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και των προτιμήσεών του. Του ζητήθηκε να γράψει κρυφά από τον Γρηγόρη ποια ηθοποιό Ελληνίδα θεωρεί πιο όμορφη εμφανισιακά και μάλιστα την ίδια ώρα ο παρουσιαστής έγραφε σε άλλο πινακάκι τη δική του απάντηση για το όνομα που πίστευε πως θα σημείωνε ο ηθοποιός.

Στην περίπτωση της Ελληνίδας ηθοποιού, ο Μελέτης Ηλίας έγραψε τη Μαρία Ναυπλιώτου. Ο Γρηγόρης από την άλλη έγραψε το όνομα της συμπρωταγωνίστριάς του στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια” Κατερίνα Παπουτσάκη. Τότε ο Αρναούτογλου σχολίασε ότι σκέφτηκε να βάλει το όνομα της Κατερίνας, όμως δεν το έκανε καθώς πίστεψε πως ο Μελέτης θα έτρωγε… παντόφλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις