Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η Amber Heard συνέχισε την κατάθεσή της, ενώ εξετάστηκε και από τη δικηγόρο του Johnny Depp, Camille Vasquez.

Υπενθυμίζεται ότι ο Johnny Depp, έχει μηνύσει την πρώην σύζυγό του, Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση για άρθρο του 2018, στο οποίο περιέγραφε τις εμπειρίες της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις της δικηγόρου Camille Vasquez προς την Amber Heard, αφορούσε τον Johnny Depp και το γεγονός ότι ούτε μία φορά δεν έχει κοιτάξει στα μάτια την πρώην σύζυγό του, κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η δίκη μεταδίδεται σε live streaming από την αίθουσα ενός δικαστηρίου της Virginia από τον περασμένο Απρίλιο. Από τότε μέχρι σήμερα, όσοι την παρακολουθούν φανατικά, έχουν παρατηρήσει ότι ο 58χρονος Johnny Depp, αποφεύγει να κοιτάξει την πρώην σύζυγό του.

«Ο κος Depp δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της δίκης, έτσι δεν είναι;», ρώτησε η Camille Vasquez, που εκπροσωπεί τον Johnny Depp. «Όχι, απ’ όσο έχω προσέξει δεν το έχει κάνει», αποκρίθηκε η Amber Heard. Η δικηγόρος επεσήμανε ότι η Amber Heard έχει κοιτάξει τον πρώην σύζυγό της αρκετές φορές, πράγμα που η ηθοποιός παραδέχτηκε.

«Ξέρετε ακριβώς γιατί ο κος Depp δεν ανταποδίδει το βλέμμα, έτσι δεν είναι;», ρώτησε στη συνέχεια η δικηγόρος και η Amber Heard απάντησε καταφατικά. «Ξέρω» είπε κι εμείς μείναμε να αναρωτιόμαστε τι στο καλό εννοούν. Μέχρι που η δικηγόρος του Johnny Depp μας έλυσε την απορία.

«Υποσχέθηκε ότι δεν θα δείτε ξανά τα μάτια του, είναι αλήθεια αυτό;», ρώτησε η Vasquez και η προηγούμενη σιγουριά της Amber Heard εξαφανίστηκε. «Δεν θυμάμαι αν το είπε αυτό», σημείωσε. Στη συνέχεια στο δικαστήριο αναπαράχθηκε ένα ηχητικό απόσπασμα από συνομιλία της Amber Heard και του Johnny Depp. Ο διάλογός τους, έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του San Francisco το 2016, αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της.

Ο Johnny Depp είχε πει κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ότι η ελπίδα του σε εκείνη τη συνάντηση ήταν «να πάρει πίσω τα ψέματά της». Μπορεί να μην ακούσαμε τίποτα για ψέματα, αλλά ακούσαμε την «υπόσχεση» του Johnny Depp στην Amber Heard. «Δεν είμαι τίποτα για σένα, και πάντα θα είμαι τίποτα για σένα. Δεν πρόκειται να δεις τα μάτια μου ποτέ», ακουγόταν να λέει ο Johnny Depp στην Amber Heard που του ζητούσε να τον αγκαλιάσει και να του πει αντίο.

«Δεν πρόκειται να σας κοιτάξει, σωστά κα Heard;», ρώτησε η Camilla Vasquez, αναφερόμενη στον Johnny Depp. «Δεν μπορεί να με κοιτάξει», απάντησε η Amber Heard, υπονοώντας ότι δεν έχει το κουράγιο μετά από όσα της έχει κάνει.

Ο Johnny Depp ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια από την πρώην σύζυγό του για τη συκοφαντική δυσφήμιση αλλά και να καθαρίσει το όνομά του στη δίκη που έχει πρωτοφανή κάλυψη από τα μέσα παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις