Ολυμπιακός: Τρομερό ντουέτο Μουζακίτης - Κωστούλας τραγούδησαν το Gucci φόρεμα του Μαζωνάκη
Ο Τσικίνιο δημοσίευσε ένα τρομερό VIDEO στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ο Χρήστος Μουζακίτης και ο Μπάμπης Κωστούλας τραγουδάνε μαζί το Gucci φόρεμα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 29ο κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του και με το σφύριγμα της λήξης ξέσπασαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.
Οι «ερυθρόλευκοι» γιόρτασαν την κατάκτηση του νταμπλ μέχρι τα ξημερώματα τις Κυριακής 18/05 σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, εκεί όπου Ροντινεί και Ρέτσος έδωσαν.. ρέστα με τις φωνητικές τους ικανότητες. Το γλέντι όμως συνεχίστηκε και την ίδια ημέρα και αυτή την φορά Μουζακίτης και Κωστούλας έπιασαν το μικρόφωνο και τραγούδησαν το Gucci Φόρεμα του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο Τσικίνιο κατέγραψε με την κάμερα του τα «διαμάντια» του Ολυμπιακού, δημοσίευσε το βίντεο στα Social Media και όπως αναμενόταν έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά.