Κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες, ο 60χρονος Ρολφ Μπάκολζ, για τον αριθμό των τατουάζ και piercing που έχει στο σώμα του. Συνολικά, το 90% του σώματός του είναι καλυμμένο με τατουάζ, ενώ έχει 158 piercing μόνο στα χείλη του, και άλλα 278…στα γεννητικά του όργανα. Για τον Ρολφ, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια αποτελούν τρόπο ζωής. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Γκίνες, είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες αλλαγές στο σώμα του, έχοντας συνολικά 516 τατουάζ και piercings.

Το πρώτο του τατουάζ το απέκτησε στα 40 του, και σιγά σιγά εθίστηκε στην τέχνη της δερματοστιξίας και, είκοσι χρόνια αργότερα, έχει σημειώσει ρεκόρ στις τροποποιήσεις. Μάλιστα, εκτός από τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ, έχει προσθέσει και δύο εμφυτεύματα στην κορυφή του κεφαλιού του, τα οποία έχουν μορφή κεράτων.

Ο 60χρονος παραδέχεται πως υπάρχουν αντιδράσεις, με πολλούς να πιστεύουν πως είναι ”ο διάβολος”: «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ο διάβολος. Αλλά δεν πιστεύω στον διάβολο» αποκαλύπτει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Photo by @kamila_burzymowska

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolf Buchholz (@robuchholz) στις

Το πιο σοκαριστικό δεδομένο, είναι ο αριθμός των piercings στα γεννητικά του όργανα που αγγίζει τα 278, τα οποία, όπως δηλώνει, δεν έχουν καμία επιρροή στη σεξουαλική του ζωή:  «Αν είχα θέματα, θα τα είχα αφαιρέσει καιρό πριν».


Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εξωτερικές αλλαγές δεν επηρεάζουν την προσωπικότητα κάποιου, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως: «Οι αλλαγές υπάρχουν μόνο στο σώμα μου. Είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις