Συνταγή για λαχταριστή τυροκαυτερή από τον σεφ Άκη Πετρετζίκη, είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα, Τσικνοπέμπτη!

Συστατικά

1/3 σκ. σκόρδο
50 γρ. ελαιόλαδο
1/2 πιπεριά τσίλι
1/2 κ.γ. μπούκοβο
400 γρ. φέτα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Για το σερβίρισμα

ψωμί
μπούκοβο
πιπεριά τσίλι
μυρωδικά, φρέσκα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Για την τυροκαυτερή

Στο μπλέντερ προσθέτουμε το σκόρδο, ελαιόλαδο, το μπούκοβο, την πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη και χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη φέτα σπασμένη σε κομμάτια, το γιαούρτι και το μείγμα από το μπλέντερ. Ανακατεύουμε με το κουτάλι.

Για το σερβίρισμα

Μεταφέρουμε την τυροκαυτερή σε ένα μικρό μπολ.
Προσθέτουμε μπούκοβο, πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη και φρέσκα μυρωδικά.
Συνοδεύουμε με ψωμί σε φέτες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις