ΗΠΑ: Η 66χρονη γυναίκα θεωρήθηκε νεκρή από το προσωπικό στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας για το Αλτσχάιμερ «Glen Oaks»στην Αϊοβα.

Πιο συγκεκριμένα, η νοσοκόμα στο Glen Oaks που εργαζόταν στη νυχτερινή βάρδια στις 3 Ιανουαρίου, δήλωσε ότι η υγεία της γυναίκας άρχισε να επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας με τους σφυγμούς της σταδιακά να μειώνονται. Γύρω στις 6:00 π.μ. τοπική ώρα το πρωί της 3ης Ιανουαρίου, η νοσοκόμα είπε ότι η 66χρονη σταμάτησε να αναπνέει ενώ δεν είχε και σφυγμό. Στο πλαίσιο αυτό, θεώρησε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει.

Η δομή ακολούθησε την τυπική διαδικασία και κάλεσε την οικογένεια της 66χρονης. Παράλληλα, ένας γιατρός έδωσε εντολή να παραδοθεί η σορός σε γραφείο τελετών.

Μιάμιση ώρα μετά, οι υπάλληλοι του γραφείου έφθασαν στο σημείο και έβαλαν το σώμα της γυναίκας μέσα σε μια υφασμάτινη σακούλα κλείνοντάς τη με φερμουάρ και τοποθετώντας την πάνω σε φορείο. Ο υπεύθυνος κηδειών δήλωσε αργότερα ότι η 66χρονη δεν έδειξε κάποιο σημάδι ζωής κατά τη διαδικασία.

Ωστόσο, λιγότερο από μία ώρα αργότερα, αφού το σώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών, ένας υπάλληλος άνοιξε το φερμουάρ της σακούλας και παρατήρησε ότι η 66χρονη πάσχιζε να πάρει αέρα. Άμεσα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.

Τελικά, δύο μέρες αργότερα, στις 5 Ιανουαρίου, η γυναίκα πέθανε, επίσημα πλέον, έχοντας την οικογένειά της στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις