Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική κόντρα μεταξύ των δύο κομμάτων έχει ξεσπάσει με σημείο αιχμής την Υγεία και αφορμή το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Τι θα γινόταν αν» ήταν κυβέρνηση το κόμμα του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Μέσω αυτού ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάζει τις κινήσεις από πλευράς του σε περίπτωση που διαχειριζόταν την κρίση του κορονοϊού.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας με Πολάκη να καπνίζει

Με μια φωτογραφία του Παύλου Πολάκη να καπνίζει στο υπουργείο Υγείας την περίοδο που ήταν υπουργός απάντησε η Ν.Δ. στο σημερινό άρθρο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στην «Εφ.Συν.» για το τί θα γινόταν και τί δεν θα γινόταν αν στη σημερινή κρίση ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το καρφί Χαρίτση για τη ΝΔ ως διαδικτυακό τρολ

Ο Αλέξης Τσίπρας, θέτει ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα για τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης και η Νέα Δημοκρατία απαντάει με τρολ. Αυτό το σχόλιο έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Στο σχόλιο του ο Αλέξης Χαρίτσης σημειώνει:

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινό του άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών, θέτει ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα για τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπει σε διαδικτυακό τρολ: «ο Πολάκης καπνίζει». Η χυδαιότητα και η ένδεια επιχειρημάτων τους θα μπορούσε να είναι κωμική αν δεν ήταν επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις