Παρά τα νέα, περιοριστικά μέτρα ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑΠαύλος Πολάκης, με ανάρτηση του στο Facebook δείχνει μία μικρή μάζωξη δύο οικογενειών στην Κρήτη εν μέσω καραντίνας.

Όπως έγραψε, αφού ολοκλήρωσε δύο χειρουργεία βρέθηκε σε φιλικό σπίτι, όπου «γλέντησε» χωρίς μάσκες και αποστάσεις. Μάλιστα δημοσιοποίησε και τα πειστήρια της συνάθροισης, δηλώνοντας ότι την «ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα». «Πάρτε το χαμπάρι», καταλήγει η ανάρτηση.

Η ανάρτηση

«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου, του Γιάννη του Κουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας . «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει». Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !» έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από το γλέντι.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ που ζήτησε τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει:

Ο κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν. Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περίοδο του lockdown δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις σε σπίτια και πως όλες οι μετακινήσεις είναι κατ’ εξαίρεση και μόνο για συγκεκριμένους λόγους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις