«Μου έτυχε για πρώτη φορά στη ζωή μου να περιμένω να ακούσω κάποιον, σχεδόν κάθε μέρα, να μιλάει. Κι αυτός ήταν ο Νίκος Χαρδαλιάς», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.

Η πρώην Πρύτανης της Σορβόννης και πρώτη γυναίκα που τιμήθηκε με το αξίωμα αυτό, ήταν και παραμένει «Βυρωνιάτισα», με τον Νίκο Χαρδαλιά να έχει διατελέσει Δήμαρχος Βύρωνα επί τρεις θητείες. Κι αυτό «σημαίνει ότι είμαι υπήκοος του Χαρδαλιά», σημείωσε χαριτολογώντας, ενώ τόνισε ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει μάλλον το αντίθετο… «Είναι από τους λίγους Υπουργούς που ξέρουν τι θα πει «υπουργώ». Στα αρχαία ελληνικά σημαίνει υπηρετώ – ο Χαρδαλιάς είναι υπηρέτης, παντού παρών».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χαρδαλιά, η μεγάλη κυρία των ελληνικών γραμμάτων εξήρε τα καλά ελληνικά του Υφυπουργού, «είναι τέλεια» σχολίασε και δεν έκρυψε το θαυμασμό της για την αποτελεσματικότητά του. «Μου έμαθε ότι άλλο να μιλάς, κι άλλο να κάνεις, κι εκείνος πρώτα κάνει κι ύστερα μιλά», ανέφερε, σε μια από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε να υιοθετεί έναν τόσο προσωπικό τόνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις