Ο Ανδρέας Λοβέρδος το πρωί της Πέμπτης φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ1, όπου μίλησε για τις επικείμενες εκλογές του ΚΙΝΑΛ!

Ο κ. Λοβέρδος αφού μίλησε για την πολιτική επικαιρότητα αναφέρθηκε εκτενώς στην υποψηφιότητά του αλλά και στο εσωκομματικό Πεδίο ζητώντας, να οριστεί η ημερομηνία της εκλογής ηγεσίας από τη βάση πριν από την 3η Σεπτέμβρη, όταν η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα παρουσιάσει την πολιτική της πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

“Το πρόβλημά μας τώρα είναι ότι μετά τις θερινές διακοπές ο Νοέμβριος φτάνει. Θέλω να πω το εξής: Ό,τι υπάρχει ως κοινό κεκτημένο, το κόμμα μας, οι οργανώσεις του, οι Τομείς δράσεις του, όπως ο Τομέας Επικοινωνίας όλα αυτά είναι κτήμα όλων και όχι κτήμα μόνο κάποιων. Κι επειδή μπήκαμε στο καλοκαίρι, θέλω από τώρα να το πω και να είναι καθαρό και το λέω στη Δημόσια Τηλεόραση και όχι σε οποιοδήποτε άλλο ιδιωτικό κανάλι, πριν την 3η Σεπτέμβρη, να έχουμε προσδιορίσει ημερομηνία εκλογών και διαδικασίες. Γιατί παρατηρείται το φαινόμενο να αξιοποιούνται οι δομές του κόμματος όχι για όλους μας, αλλά για κάποιους. Πρέπει όλες οι κομματικές δομές να αφορούν σε όλους.

-Αναφέρεστε στην κυρία Γεννηματά;

Αν ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα, θα το είχα κάνει. Αναφέρομαι σε κάποιους που γνωρίζω, σε κάποιους συνεργάτες. Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος -και μιλώ μετά λόγου γνώσεως- μέχρι όλα τα Όργανά του να ανήκουν σε όλους. Ακόμη και τα Γραφεία μας στη Χαριλάου Τρικούπη, πρέπει να έχουν χώρο για όλους μας. Ισονομία και ισοπολιτεία για να είναι τα πράγματα πεντακάθαρα και να είμαστε και αγαπημένοι” τόνισε κλείνοντας ο κ Λοβέρδος

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις