Αποστάσεις από την ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για την υπουργοποίηση του κ. Χρήστου Στυλιανίδη, κράτησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είναι γνωστό σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες πατριώτες, ότι ο ελληνισμός έχει δύο κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση: την Ελλάδα και την Κύπρο», τόνισε ο κ. Λοβέρδος απαντώντας έτσι στο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη ότι ο κ. Μητσοτάκης λόγω της απόλυτης ένδειας στελεχών της στη Νέα Δημοκρατία καταφεύγει τώρα σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο.

Και ο κ. Λοβέρδος, προσθέτει: «Είναι επίσης γνωστό σε όποιον παρατηρεί τις εξελίξεις στην Κύπρο ότι το κυπριακό πρόβλημα διακρίνει τη στάση των κομμάτων με τρόπο όχι αντίστοιχο με την παραδοσιακή πολιτική γεωγραφία».

Νωρίτερα, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είχαν επιτεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την επιλογή Στυλιανίδη. Σύμφωνα με τα στελέχη αυτά υπάρχει:

«Φτώχεια στελεχών στο κυβερνών κόμμα αποδεικνύει η επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να καταφύγει σε μεταγραφές πολιτικών της Δεξιάς από την Κύπρο για να καλύψει τη θέση του επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας. Είναι σαφές ότι η υπουργοποίηση του κ. Στυλιανίδη από τον κ. Μητσοτάκη γίνεται για να καλύψει το επικοινωνιακό φιάσκο με τον κ. Αποστολάκη, ελπίζοντας έτσι ότι θα ανακόψει τις αντιδράσεις των οπαδών της ΝΔ, συνεχίζοντας έτσι την κυβερνητική προτεραιότητα περί επικοινωνίας. Μάλιστα, παρά τα όσα ισχυριζόταν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά για δήθεν «μικρό κι ευέλικτο υπουργικό σχήμα», τώρα δημιουργεί την πιο μεγάλη, σε πλήθος συμμετεχόντων, κυβέρνηση της μεταπολίτευσης! Επιφυλασσόμαστε για την επιλογή Μητσοτάκη, μιας και η αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ στο σύστημα πολιτικής προστασίας -που κατευθύνεται από την Μαξίμου Α.Ε.- παραμένει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις