Στην τελική φάση εισέρχεται η συζήτηση για την επιλογή των φρεγατών που θα ενισχύσουν το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ όπως ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχουν «πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».

Παράλληλα, απαντώντας στην κριτική του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Τσίπρα, περί καθυστερήσεων, ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως «δεν δέχεται κριτική από εκείνους που δεν αγόρασαν ούτε βίδα για τα εξοπλιστικά».

«Ως προς τα εξοπλιστικά δεν θα δεχθούμε κριτική από αυτούς που δεν αγόρασαν ούτε βίδα. Η απόφαση για τις φρεγάτες έχει αργήσει δεκαετίες. Είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν χάθηκε ο κόσμος να πάρουμε λίγες ημέρες ακόμα για να κάνουμε τη σωστή επιλογή με μόνο κριτήριο το συμφέρον και τις ανάγκες του Πολεμικού μας Ναυτικού. Λίγο θα περιμένετε ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, απαντώντας στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στην αμερικανική πρόταση, ο υπουργός είπε: «Θα περιμένετε, δεν θα προεξοφλείτε τίποτα και δεν θα σπεκουλάρετε. Έχουμε πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις