Γεραπετρίτης από Βουλή Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ξεκαθάρισε από την Ολομέλεια της Βουλής τις προθέσεις της πλειοψηφίας αναφορικά με τη διερεύνηση υποθέσεων χειραγώγησης ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων. Όπως είπε, λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι διατυπωμένη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να γίνει δεκτή από την ΚΟ της Ν. Δ.

« Η δική μας πρόταση που φάνηκε να τη δέχεται ο κ. Τσίπρας, να υπάρξει μια ουδέτερη πρόταση που να μην είναι εριστική και επιθετική όπως η παρούσα, αυτή η πρότασή μας δεν έγινε δεκτή! Επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει μόνο τη δική μας περίοδο! Για τη δική του δεν θέλει! Για το λόγο αυτό η πρόταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή από τη ΝΔ. θα ήταν η λήψη του αιτουμένου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Επικρατείας αφού εξήγησε πως η παρούσα πρόταση στη Βουλή, είναι αποτέλεσμα της επιπλέον δυνατότητας που έδωσε η ΝΔ στην συνταγματική αναθεώρηση στην αντιπολίτευση για κοινοβουλευτικό έλεγχο. «Είχατε την ευκαιρία να την ενεργοποιήσετε! Το πράξατε όμως εν τέλει στη περίπτωση αυτή ως ένα δείγμα πολιτικού καιροσκοπισμού! Το ζήτημα αυτό είναι απολύτως έωλο! Έχουμε κατατεθεί έγγραφα έχει απολύτως εξαντληθεί, δεν έχει νόημα αλλά το φέρνετε τώρα!


Η πρόταση αλλά και η ομιλία Τσίπρα ξεκίνησε με 10λεπτο λόγο για το τι συμβαίνει στην Αυστρία. Αλήθεια αν δεν είχε γίνει δεν θα είχατε τη πρόταση; Αυτό είναι πολιτικός αριβισμός και τίποτα άλλο», τόνισε και άφησε αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ πως με τη στάση του υπονομεύει την εμβολιαστική εκστρατεία.

«Εδώ η αντιπολίτευση αναλαμβάνει ν είναι στη πρώτη γραμμή αμφισβήτησης την ίδια επιχείρηση ενημέρωσης και εμβολιασμού για τη δημόσια υγεία. Ναι ή όχι στην ενημέρωση του κοινού για εμβολιασμό και νόσηση! Πείτε το κατηγορηματικά», είπε και πρόσθεσε: «ναι ή όχι στον εμβολιασμό τον ίδιο! Πριν από λίγο άκουσα, με απορία τον κ. Τσίπρα να μας μέμφεται γιατί λέγατε ότι το εμβόλιο σώζει ενώ σήμερα εμβολιασμένοι νοσούν! Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να κινδυνολογούμε για εμβολιασμένους; Αντιλαμβανόμαστε;».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις