Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το σημερινό δημοσίευμα του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη, στη στήλη του «Πανδώρα», για τη Φώφη Γεννηματά.

«Με το θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», γράφει ο Στ. Κασιμάτης, με ένα κείμενο στήριξης στον Ανδρέα Λοβέρδο και απαξίωσης άλλων υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

«Περιφρόνηση και απαξίωση» συνιστά με ανακοίνωσή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ. Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στη σχετική δήλωσή του: « Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ προσθέτει με νόημα: . Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νοιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;»

Αντίδραση υπήρξε και από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», γράφει σε tweet του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις