Για τις 5 Δεκεμβρίου έχουν οριστεί οι εκλογές για την επόμενη μέρα στο ΚΙΝΑΛ, όταν και αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκλογή του προέδρου του κόμματος. Στην περίπτωση που χρειαστεί δεύτερος γύρος, τότε η ημερομηνία θα οριστεί για μια εβδομάδα αργότερα (στις 12/12), με τις κάλπες να μην περιορίζονται μονάχα εντός ελληνικών συνόρων αλλά και σε αυτές του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και τα προγνωστικά για Εκλογές ΚΙΝΑΛ χρίζουν τρεις υποψηφίους ως φαβορί για τον δεύτερο γύρο.

Από αυτή την εξέλιξη δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι νόμιμες στοιχηματικές, οι οποίες έχουν προσφέρει τις αποδόσεις για τους βασικούς υποψηφίους, με το ονόματα του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου να παίζουν στην πρώτη θέση των υποψηφίων. Ειδικά μάλιστα για τον πρώην Πρωθυπουργό, στην Betsson βρήκαμε την δική του τελική επικράτηση στην ενισχυμένη* απόδοση 4.50.

Αναλυτικά

Περισσότεροι Ψήφοι Α’ Γύρου

Ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι και αυτή με την καταμέτρηση των ψήφων, για το ποιος θα πάρει τους περισσότερους στον Α’ γύρο. Δείτε αναλυτικά τα ονόματα με αποδόσεις που προσφέρει η Novibet:

Ζευγάρι Υποψηφίων Β’ γύρου

Εδώ αναφερόμαστε για τα πιθανά «ζευγάρια» του τελικού γύρου, εκεί που δεσπόζει στην κορυφή το δίδυμο Ανδρουλάκης – Παπανδρέου. Υπάρχουν και άλλες προτάσεις όπως θα δείτε στη συνέχεια, με αποδόσεις της Stoiximan:

Εκλογές Κινάλ Αποδόσεις & Ειδικά Στοιχήματα

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι ατομικές επιδόσεις των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ στον πρώτο γύρο. Οι εκλογές κινάλ στοίχημαν προσφέρουν αποδόσεις για το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν στον πρώτο γύρο ή το εάν προκριθούν στον δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις