Μετά από νοσηλεία 75 ημερών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έλαβε σήμερα εξιτήριο ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με λοίμωξη covid-19.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής: «Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κ. Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Ο κ. Λεβέντης νόσησε από κορονοϊό στις 25 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού. Όντας ανεμβολίαστος και με υποκείμενα νοσήματα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χρειάστηκε να διασωληνωθεί για λίγες ημέρες για να αποσωληνωθεί στις 27 Οκτωβρίου.

Όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε εκ νέου ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε, για να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στις 18 Νοεμβρίου, φανερά εξασθενημένος, αφού φέρεται να έχει χάσει πάνω από 25 ολόκληρα κιλά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία και υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες.

Μετά το εξιτήριό του ο Βασίλης Λεβέντης αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις