Νίκος Ανδρουλάκης πρόεδρος: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι και επισήμως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έπειτα από τη σαρωτική νίκη του στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, όπου επικράτησε του Γιώργου Παπανδρέου. Το πρωί της Δευτέρας, 13 Δεκεμβρίου, μετέβη στη Χαριλάου Τρικούπη για την τελετή παραλαβής από τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «είναι μεγάλη ημέρα σήμερα για την παράταξη. Προχωράμε δυναμικά για να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά. Έχει ανάγκη ο τόπος για μια φωνή προόδου, ρεαλισμού, μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Και στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη διότι και ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα. Να πάμε σε μια εποχή, όπου οι πολίτες θεωρούν ότι τα κόμματα δίνουν λύση και δεν είναι μηχανισμοί πελατειακοί που διχάζουν και δεν βοηθούν να πάει ο τόπος μπροστά».

Με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σαλαγιάννη

Λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά

Νωρίτερα, ο κ. Ανδρουλάκης πήγε στο Α’ νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά.

Νίκος Ανδρουλάκης πρόεδρος: «Ενωμένοι προχωράμε στην ανανέωση της παράταξης»

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά την ανακοίνωση της νίκης του, ο νέος πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη ονομαστικά όλους τους συνυποψηφίους του για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, κάλεσε άπαντες να τιμήσουν την εντολή της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

«Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνοι κερδισμένοι είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη» είπε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε την οικογένειά του και όσους εργάστηκαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα καθώς και τους εθελοντές.

«Έχω πλήρη επίγνωση της ελπίδας που αναλαμβάνω. Δεσμεύομαι να μετατρέψω την μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι θα αγωνιστεί για την Ελλάδα της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, την κοινωνικής δικαιοσύνης και την εθνικής αξιοπρέπειας και της προοπτικής όλων των Ελλήνων. «Ξεκινάμε λοιπόν μαζί ένα νέο ωραίο ταξίδι, γιατί η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο δυνατό», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις